My cart

TOTAL: {{order.final_cost}}
Free shipping on orders over 50€
PHONE ORDERS: 2108980366 , 6932405030
Παραγωγή προϊόντων και Ανθρώπινα Δικαιώματα
2021/03/28

Παραγωγή προϊόντων και Ανθρώπινα Δικαιώματα

Η εταιρεία  Björn Borg είναι μέλος του Amfori για πολλά χρόνια και εφαρμόζει τον κώδικα συμπεριφοράς του Amfori BSCI. Αυτό σημαίνει ότι τα εργοστάσια που παράγουν τα ρούχα μας ,συνάπτονται σύμφωνα με ορισμένους κανονισμούς σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ασφάλεια και τις συνθήκες εργασίας.

Αυτοί οι κανονισμοί ακολουθούν π.χ. τις κατευθυντήριες αρχές των Ηνωμένων Εθνών για τις επιχειρήσεις και τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις συμβάσεις και δηλώσεις της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας.

Οι έλεγχοι διεξάγονται τυχαία από ανεξάρτητες εταιρείες επιθεώρησης που ελέγχουν δεκατρείς διαφορετικούς τομείς απόδοσης. Ένα σημαντικό μέρος της εργασίας τους είναι να διασφαλίσουν ότι οι προμηθευτές πληρούν τις απαιτήσεις μας για τις συνθήκες εργασίας και ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας στα εργοστάσια.

Τέλος ,για να υπάρχει 100% σιγουριά, η εταιρεία στέλνει επίσης το προσωπικό της για επιθεωρήσεις στο εργοστάσιο δύο φορές το χρόνο χωρίς καμία προειδοποίηση για το πότε.

Λόγω της έμμεσης σχέσης που έχουμε με τους υπεργολάβους μας (προμηθευτές για παράδειγμα σε ύφανση και βαφή που συνάπτονται στα εργοστάσιά  που κάνουν και το ράψιμο των ρούχων μας), ασκούμε πίεση μέσω του κώδικα συμπεριφοράς μας για τους προμηθευτές. Συνεργαζόμαστε επίσης με προληπτικές ενέργειες όπως εργοστασιακές επιθεωρήσεις, χημικές δοκιμές και ανάπτυξη προϊόντων μέσω, για παράδειγμα, λιγότερο εξαρτώμενων από το νερό ( https://www.embonilo.com/el/btomorrow ) τεχνολογιών παραγωγής για να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, να ακολουθούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα και να διασφαλίζουμε στους καταναλωτές μας το σωστό τελικό προϊόν.

Recommended Products